Welkom bij Re-integratiePartner

 
Meer Klanten

Betere Dienstverlening

Hogere Winst
 

wij helpen u graag úw doelen te bereiken

 

Re-integratiePartner is de onafhankelijke dienstverlener speciaal voor bedrijven, zelfstandigen, gemeenten en professionals in de
re-integratiesector.

Re-integratiePartner combineert kennis van de branche met bedrijfsmatige ervaring:

 • wij weten wat re-integratie inhoudt,
 • wij spreken uw taal
 • wij weten wat er voor komt kijken om een bedrijf te runnen
 • wij kennen de actoren van binnenuit
 • wij kennen de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector
 • wij zijn gemotiveerd om mensen te ontwikkelen en daarvoor kennis en kunde met elkaar te delen 
 • wij zijn klantgericht en
 • wij willen niets liever dan dat u, uw medewerkers, uw bedrijf, uw organisatie en uw klanten het beste resultaat bereiken.

Wij werken kleinschalig, zijn deskundig en stellen de persoonlijke benadering voorop: open, integer, eerlijk en transparant. 


Re-integratiePartner is de specialist die ú verdient.

 • Bent u ondernemer in re-integratie?
  Klik door naar RE-INTEGRATIEBEDRIJVEN
 • Bent u werkzaam voor een sociale dienst,
  ISD of andere (semi)publieke instelling?
  Klik door naar GEMEENTEN SOZAWE
 • Bent u een individuele werker in re-integratie?
  Klik door naar PROFESSIONALS

Maar u mag natuurlijk ook op de andere pagina's rondsurfen.

Veel plezier!                                

Uw Re-integratiePartner

Re-integratiePartner on LinkedIn

Aanbod voor zorgenvrije begeleiding

Re-integratiePartner verzorgde afgelopen decennium al honderden inschrijving voor UWV aanbestedingen met succes. Tientallen bedrijven, van middelgroot tot kleiner en zelfstandigen hebben zo zonder eigen zorgen hun contracten met UWV kunnen realiseren.


Meer

UWV Inkoopkader 2016 definitief: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Dit weekend is het nieuwe Inkoopkader 2016-2020 van UWV definitief geworden. Daarmee is de inschrijving voor re-integratiebedrijven gestart. Zij hebben tot 15 mei de tijd om aan alle eisen en formaliteiten te voldoen. Het is wel weer even anders dan afgelopen jaren, maar met een beetje passen en meten zullen veel re-integratiebedrijven zich kunnen kwalificeren voor het nieuwe Inkoopkader. Dat is mooi voor al die bedrijven die 3 jaar terug buiten de boot vielen. Ook voor nieuwe en kleine bedrijven biedt het nieuwe Inkoopkader veel perspectief. En daar kan zomaar veel werk voor de komende vier jaar uit rollen.


Meer

Nieuw werkaanbod voor re-integratiebedrijven

‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ zijn de twee nieuwe diensten die UWV gaat inkopen voor de komende vier jaren. Ze vervangen de huidige contracten voor de re-integratie van zieken, arbeidsongeschikten en Wajongers die per 1 juli aflopen. Om hiervoor in aanmerking te komen hanteert UWV een gekwalificeerde inschrijving: aanbieders van re-integratiediensten moeten voldoen aan verschillende vereisten. Zo is onder meer ervaring noodzakelijk en moet de inschrijving voor 15 mei plaatsvinden. Iedereen die aan de eisen voldoet, krijgt een raamovereenkomst. En dat wil weer zeggen dat een contract noodzakelijk is, maar geen garantie biedt voor echt werk.

Meer

Aanbod voor begeleiding – Vrijblijvend reserveren

Wij kunnen u helpen uw inschrijving op de juiste manier, volledig en op tijd in te dienen. Door onze ervaring hoeft dat niet de hoofdprijs te kosten én garanderen wij tegelijk een deskundige begeleiding afgestemd op uw maat.

Reserveer nu alvast uw plek. Dit is vrijblijvend én doet u dit vóór 8 maart dan ontvangt u een korting van 20% op de prijs als u daadwerkelijk besluit onze begeleiding in te kopen.


Meer

Nieuwe UWV Aanbesteding WAJONG uiterlijk 26 augustus 18.00 uur

Eind juni publiceerde UWV de nieuwste aanbesteding voor re-integratietrajecten, deze keer die voor de Wajongers. Het gaat om 6 doelgroepen jonggehandicapten, opgedeeld in 46 percelen waarvoor maximaal 277 bedrijven (verdeeld in 3 ervaring ’Typen’) worden geselecteerd. De inschrijving moet uiterlijk maandag 26 augustus 2013 vóór 18.00 uur binnen zijn.

Meer