AANBIEDINGEN kwaliteit

Management van kwaliteit is een actuele kwestie. Dit komt vooral door de eisen die UWV als grootste opdrachtgever daaraan stelt. Wie voor UWV wil blijven werken, moet een vorm van kwaliteitmanagement uitvoeren en dit jaarlijks op criteria (laten) toetsen.

UWV biedt de mogelijkheid om uw kwaliteitmanagement te laten toetsen via

 1. het (behalen van het) Blik op Werk Keurmerk, of
 2. zelf aantonen dat u aan de UWV-eisen voldoet (‘Eigen bewijs’)

Veel re-integratiebedrijven hebben die keuze al voor eerder moeten maken. Die eerste stap is gezet. (Lees hierover meer in de white paper Management van kwaliteit - Nu kiezen! ».)

 

2e stap: Zelf doen of ondersteuning gebruiken?

De keuze is gemaakt. 
De vraag is nu: hoe verder?
Gaat u de voorbereidingen helemaal zelf doen of wil u daarbij geholpen worden?
Want voor het Keurmerk en voor ‘Eigen bewijs' beide geldt dat u vooral eisen en criteria krijgt, maar niet hoe u die moet inpassen in uw bedrijfsvoering. Overigens is dat in beide gevallen goed te doen, mits u voldoende tijd en expertise daarvoor in uw bedrijf hebt.
 

Trajecten BOW of UWV 

Re-integratiePartner heeft verschillende mogelijkheden voor u!

Voor Keurmerk BOW:

 1. BOW-Traject »: complete, stapsgewijze begeleiding van A tot Certificaat, inclusief helpdesk en de auditor.

Voor ‘Eigen bewijs':

 1. UWV-Traject » : complete, stapsgewijze begeleiding van A tot UWV-goedkeuring, inclusief helpdesk en naar keus het tevredenheidonderzoek en de auditor.
 2. Kwaliteitmanagement volgens de eisen UWV ('Eigen bewijs') »: startworkshop aangevuld met helpdesk, en naar keus het tevredenheidonderzoek en de auditor.

Verantwoorde investering 

De kosten van deze hulppakketten verdienen zichzelf terug doordat u uw kwaliteitmanagement efficiënter en beter kunt invoeren.
Belangrijk is ook dat u met onze begeleiding minder risico loopt voor een her-audit (extra werk en kosten) of een uiteindelijke afkeuring.
Daarnaast maakt u gebruik van prijsvoordelen op de door ons scherp ingekochte onderdelen, zoals het RiQuest » tevredenheidonderzoek en de auditor van het geaccrediteerde bureau DNV ».

Hulp op maat

Naast de trajecten kunnen we u ook op maat bedienen door:

 1. persoonlijke advisering
  vooral handig als u het zelf gaat doen, maar wel eens een goed advies kunt gebruiken
  klik hier voor meer informatie »
 2. compleet projectmanagement 
  bij uitstek geschikt als u voor uzelf of uw bedrijf zo min mogelijk tijd en focus hieraan kwijt wilt zijn  
  klik hier voor meer informatie »
 3. losse producten 
  U gaat zelf het kwaliteitmanagement voorbereiden en implementeren en uw goedkeuring of certificaat behalen. Dan is het ook mogelijk de verplichte, onafhankelijk uit te voeren onderdelen bij ons in te kopen
 • Tevredenheidonderzoek RiQuest »
  onafhankelijk, webbased
 • Auditor DNV »
  onafhankelijk, geaccrediteerd, inclusief voorbereidingsworkshop

Lees hier verder over de producten en prijzen »

   

Aanbod voor zorgenvrije begeleiding

Re-integratiePartner verzorgde afgelopen decennium al honderden inschrijving voor UWV aanbestedingen met succes. Tientallen bedrijven, van middelgroot tot kleiner en zelfstandigen hebben zo zonder eigen zorgen hun contracten met UWV kunnen realiseren.


Meer

UWV Inkoopkader 2016 definitief: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Dit weekend is het nieuwe Inkoopkader 2016-2020 van UWV definitief geworden. Daarmee is de inschrijving voor re-integratiebedrijven gestart. Zij hebben tot 15 mei de tijd om aan alle eisen en formaliteiten te voldoen. Het is wel weer even anders dan afgelopen jaren, maar met een beetje passen en meten zullen veel re-integratiebedrijven zich kunnen kwalificeren voor het nieuwe Inkoopkader. Dat is mooi voor al die bedrijven die 3 jaar terug buiten de boot vielen. Ook voor nieuwe en kleine bedrijven biedt het nieuwe Inkoopkader veel perspectief. En daar kan zomaar veel werk voor de komende vier jaar uit rollen.


Meer

Nieuw werkaanbod voor re-integratiebedrijven

‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ zijn de twee nieuwe diensten die UWV gaat inkopen voor de komende vier jaren. Ze vervangen de huidige contracten voor de re-integratie van zieken, arbeidsongeschikten en Wajongers die per 1 juli aflopen. Om hiervoor in aanmerking te komen hanteert UWV een gekwalificeerde inschrijving: aanbieders van re-integratiediensten moeten voldoen aan verschillende vereisten. Zo is onder meer ervaring noodzakelijk en moet de inschrijving voor 15 mei plaatsvinden. Iedereen die aan de eisen voldoet, krijgt een raamovereenkomst. En dat wil weer zeggen dat een contract noodzakelijk is, maar geen garantie biedt voor echt werk.

Meer

Aanbod voor begeleiding – Vrijblijvend reserveren

Wij kunnen u helpen uw inschrijving op de juiste manier, volledig en op tijd in te dienen. Door onze ervaring hoeft dat niet de hoofdprijs te kosten én garanderen wij tegelijk een deskundige begeleiding afgestemd op uw maat.

Reserveer nu alvast uw plek. Dit is vrijblijvend én doet u dit vóór 8 maart dan ontvangt u een korting van 20% op de prijs als u daadwerkelijk besluit onze begeleiding in te kopen.


Meer

Nieuwe UWV Aanbesteding WAJONG uiterlijk 26 augustus 18.00 uur

Eind juni publiceerde UWV de nieuwste aanbesteding voor re-integratietrajecten, deze keer die voor de Wajongers. Het gaat om 6 doelgroepen jonggehandicapten, opgedeeld in 46 percelen waarvoor maximaal 277 bedrijven (verdeeld in 3 ervaring ’Typen’) worden geselecteerd. De inschrijving moet uiterlijk maandag 26 augustus 2013 vóór 18.00 uur binnen zijn.

Meer