Voor Gemeenten & (semi)Publieke Organisaties

zijn wij de onafhankelijke en ervaren partner die u daadwerkelijk verder helpt met re-integratie!

Re-integratiePartner biedt u kant en klare oplossingen, boeiende innovatieve en buikbare concepten en als het nodig is ook tijdelijk een paar extra handen om iets snel gedaan te krijgen.

Maar wij zijn bovenal uw sparringpartner in re-integratie en organiseren. Re-integratiePartner is het verlengstuk van uw afdeling of organisatie. Zo kunt u zich concentreren op de hoofdzaken. En doen waar u goed in bent om zo het verschil te maken. Kijk hieronder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

1. Re-integratie Oplossingen

Re-integratiePartner biedt u een aantal kant-en-klare oplossingen voor mogelijke behoeften van uw gemeente. Conform onze visie zijn deze oplossingen altijd creatief, resultaatgericht, persoonlijk, leerzaam voor klant en organisatie en kleinschalig van aard.
Als u er klaar voor bent, kunt u er morgen mee beginnen!
Klik hier verder voor Re-integratie Oplossingen

 

2. Concepten voor Re-integratie & Organisatie

Het gaat niet altijd om de concrete oplossing. Die zijn immers doorgaans gisteren ontwikkeld, misschien vandaag nog bruikbaar, maar morgen waarschijnlijk niet meer.
Daarom focust Re-integratiePartner zich vooral op ideën (denkbare dromen), die een duurzamere impact hebben op mensen en organisaties. Het gaat om concepten die gebruikt kunnen worden om niet alleen het doen, maar vooral ook het denken richting te geven.
Re-integratiePartner is graag bereid om met u te delen waar uw behoeften liggen. Voor een eerste indruk wat de mogelijkheden zijn, geven wij u een aantal gerichte schoten voor de boeg.
Klik hier verder voor Bruikbare Concepten


 

3. Hands-on voor tijdelijke ondersteuning op (elk) niveau

Duurzame relaties, partner zijn, dat streven wij na. Onze klanten vragen dan vaak verder dan de dienst die we uitvoeren. "Hebben jullie niet iemand, een goede ..."

Re-integratiePartner heeft medewerkers en netwerkrelaties met veel praktische ervaring in re-integratie. Van projectmanagement en interim bedrijfsleider tot re-integratiespecialist, jobhunter, loopbaancoach en diagnostisch medewerker.

Klik hier verder voor tijdelijke Ondersteuning

Aanbod voor zorgenvrije begeleiding

Re-integratiePartner verzorgde afgelopen decennium al honderden inschrijving voor UWV aanbestedingen met succes. Tientallen bedrijven, van middelgroot tot kleiner en zelfstandigen hebben zo zonder eigen zorgen hun contracten met UWV kunnen realiseren.


Meer

UWV Inkoopkader 2016 definitief: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Dit weekend is het nieuwe Inkoopkader 2016-2020 van UWV definitief geworden. Daarmee is de inschrijving voor re-integratiebedrijven gestart. Zij hebben tot 15 mei de tijd om aan alle eisen en formaliteiten te voldoen. Het is wel weer even anders dan afgelopen jaren, maar met een beetje passen en meten zullen veel re-integratiebedrijven zich kunnen kwalificeren voor het nieuwe Inkoopkader. Dat is mooi voor al die bedrijven die 3 jaar terug buiten de boot vielen. Ook voor nieuwe en kleine bedrijven biedt het nieuwe Inkoopkader veel perspectief. En daar kan zomaar veel werk voor de komende vier jaar uit rollen.


Meer

Nieuw werkaanbod voor re-integratiebedrijven

‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ zijn de twee nieuwe diensten die UWV gaat inkopen voor de komende vier jaren. Ze vervangen de huidige contracten voor de re-integratie van zieken, arbeidsongeschikten en Wajongers die per 1 juli aflopen. Om hiervoor in aanmerking te komen hanteert UWV een gekwalificeerde inschrijving: aanbieders van re-integratiediensten moeten voldoen aan verschillende vereisten. Zo is onder meer ervaring noodzakelijk en moet de inschrijving voor 15 mei plaatsvinden. Iedereen die aan de eisen voldoet, krijgt een raamovereenkomst. En dat wil weer zeggen dat een contract noodzakelijk is, maar geen garantie biedt voor echt werk.

Meer

Aanbod voor begeleiding – Vrijblijvend reserveren

Wij kunnen u helpen uw inschrijving op de juiste manier, volledig en op tijd in te dienen. Door onze ervaring hoeft dat niet de hoofdprijs te kosten én garanderen wij tegelijk een deskundige begeleiding afgestemd op uw maat.

Reserveer nu alvast uw plek. Dit is vrijblijvend én doet u dit vóór 8 maart dan ontvangt u een korting van 20% op de prijs als u daadwerkelijk besluit onze begeleiding in te kopen.


Meer

Nieuwe UWV Aanbesteding WAJONG uiterlijk 26 augustus 18.00 uur

Eind juni publiceerde UWV de nieuwste aanbesteding voor re-integratietrajecten, deze keer die voor de Wajongers. Het gaat om 6 doelgroepen jonggehandicapten, opgedeeld in 46 percelen waarvoor maximaal 277 bedrijven (verdeeld in 3 ervaring ’Typen’) worden geselecteerd. De inschrijving moet uiterlijk maandag 26 augustus 2013 vóór 18.00 uur binnen zijn.

Meer