Overzicht van onze diensten en producten

Re-integratiePartner ontwikkelt voortdurend nieuwe diensten en producten. Wij doen dat in samenspraak met onze klanten. Zodat wij voor ú waarde kunnen creëren.

Op dit moment bieden wij de volgende producten en diensten. Ons aanbod wordt regelmatig ververst. Let op onze nieuwsbrief en/of surf geregeld eens langs.

 

Re-integratieBedrijfs-check of RiB-check

De RiB-check werkt snel, goed en is niet duur. Het brengt uw onderneming helder in beeld met een overzicht van de zekerheden, de risico's en verbetermogelijkheden. En dat alles heel praktisch en hanteerbaar. U kunt er daarna direct mee aan de slag.

NieuwsService en VakbladService

Geen tijd om alles bij te houden? Uw oplossing is de NieuwsService Re-integratie en de VakbladService Re-integratie. U investeert een beperkt bedrag en beperkte tijd per keer en u bent als geen ander op de hoogte van ontwikkelingen in de re-integratiemarkt.

De Vraagbaak

De Vraagbaak is er om u te helpen bij het beantwoorden van uw vragen. Zowel op het gebied van re-integratie en coaching naar werk, als van ondernemen. U bespaart tijd en kunt uw aandacht bij uw werk houden.

Aanmelding nieuwe UWV-diensten

Re-integratiePartner heeft ruime ervaring met het aanmelden van re-integratiebedrijven als nieuwe dienstenleverancier voor UWV. En biedt u alle ondersteuning op úw maat.

Workshop Succesvolle aanmelding bij UWV

Gaat u binnenkort starten met uw aanmelding voor UWV en wilt u dat goed voorbereid doen? In één middag krijgt u alle kennis die nodig is om uw aanmelding(en) tot een succes te maken.

Trefzeker met AanbestedingSignaal!

Elke week automatisch op de hoogte van aanbestedingen in re-integratieland? Dat kan nu met AanbestedingSignaal. Mis het niet meer, abonneer u nu! 

Dé Dag van de Re-integratieOndernemer 

Vrijdag 14 november 2008 was de eerste, enige, echte Dag voor de Re-integratieondernemer. Met boeiende sprekers en onderwerpen speciaal voor de kleinere re-integatiebedrijven en zelfstandigen werd het een leerzame en tegelijk plezierige middag. In 2009 weer?

Workshop Aanbestedingen, dat is (n)iets voor mij?!

'Aanbestedingen' Voor sommigen een gruwel, voor anderen een gouden kans. Hoe dan ook, het is een vorm van acquisitie waar u een keer bij stil gestaan moet hebben.
De workshop Aanbestedingen? Dat is (n)iets voor mij! helpt u in korte tijd op weg.

Workshop Merketing: hoe vermerk ik mezelf?

 

Staat er niet bij wat u zoekt, bel of mail ons dan gerust. Klik door op Contact. Samen kunnen we dan een aanbod op maat maken. En misschien staat onze dienst voor u daarna wel standaard in ons aanbod.

 

Aanbod voor zorgenvrije begeleiding

Re-integratiePartner verzorgde afgelopen decennium al honderden inschrijving voor UWV aanbestedingen met succes. Tientallen bedrijven, van middelgroot tot kleiner en zelfstandigen hebben zo zonder eigen zorgen hun contracten met UWV kunnen realiseren.


Meer

UWV Inkoopkader 2016 definitief: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Dit weekend is het nieuwe Inkoopkader 2016-2020 van UWV definitief geworden. Daarmee is de inschrijving voor re-integratiebedrijven gestart. Zij hebben tot 15 mei de tijd om aan alle eisen en formaliteiten te voldoen. Het is wel weer even anders dan afgelopen jaren, maar met een beetje passen en meten zullen veel re-integratiebedrijven zich kunnen kwalificeren voor het nieuwe Inkoopkader. Dat is mooi voor al die bedrijven die 3 jaar terug buiten de boot vielen. Ook voor nieuwe en kleine bedrijven biedt het nieuwe Inkoopkader veel perspectief. En daar kan zomaar veel werk voor de komende vier jaar uit rollen.


Meer

Nieuw werkaanbod voor re-integratiebedrijven

‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ zijn de twee nieuwe diensten die UWV gaat inkopen voor de komende vier jaren. Ze vervangen de huidige contracten voor de re-integratie van zieken, arbeidsongeschikten en Wajongers die per 1 juli aflopen. Om hiervoor in aanmerking te komen hanteert UWV een gekwalificeerde inschrijving: aanbieders van re-integratiediensten moeten voldoen aan verschillende vereisten. Zo is onder meer ervaring noodzakelijk en moet de inschrijving voor 15 mei plaatsvinden. Iedereen die aan de eisen voldoet, krijgt een raamovereenkomst. En dat wil weer zeggen dat een contract noodzakelijk is, maar geen garantie biedt voor echt werk.

Meer

Aanbod voor begeleiding – Vrijblijvend reserveren

Wij kunnen u helpen uw inschrijving op de juiste manier, volledig en op tijd in te dienen. Door onze ervaring hoeft dat niet de hoofdprijs te kosten én garanderen wij tegelijk een deskundige begeleiding afgestemd op uw maat.

Reserveer nu alvast uw plek. Dit is vrijblijvend én doet u dit vóór 8 maart dan ontvangt u een korting van 20% op de prijs als u daadwerkelijk besluit onze begeleiding in te kopen.


Meer

Nieuwe UWV Aanbesteding WAJONG uiterlijk 26 augustus 18.00 uur

Eind juni publiceerde UWV de nieuwste aanbesteding voor re-integratietrajecten, deze keer die voor de Wajongers. Het gaat om 6 doelgroepen jonggehandicapten, opgedeeld in 46 percelen waarvoor maximaal 277 bedrijven (verdeeld in 3 ervaring ’Typen’) worden geselecteerd. De inschrijving moet uiterlijk maandag 26 augustus 2013 vóór 18.00 uur binnen zijn.

Meer