Re-integratiePartner werkt voor Ú

omdat u niet altijd

voor alles de tijd heeft

alle expertise in huis heeft
 

Re-integratiePartner neemt u allerlei zaken uit handen, waar u soms even niet aan toekomt. Of helpt u met expertise die u niet zelf voor handen heeft. Maar wij zijn bovenal uw sparringpartner in re-integratie en ondernemen. Re-integratiePartner is het verlengstuk van u en uw bedrijf. Zo kunt u zich concentreren op de hoofdzaken, de core-business waarvoor u uw onderneming bent gestart.

Meer over Onze aanpak

Meer over Onze missie

Meer over Onze visie

Meer over Wie wij zijn

 

Onze aanpak

Re-integratiePartner biedt u altijd een oplossing aan die volledig op maat van uw bedrijf is gesneden. Onze aanpak kenmerkt zich verder door een uitstekende service, flexibiliteit, tijdige en juiste oplevering en een goede, objectieve advisering. Kortom, een deskundige partner die vanuit een onafhankelijke positie proactief met u meedenkt en meedoet.

Re-integratiePartner onderscheidt zich in onze

 • aandacht die wij in u investeren
 • betrokkenheid bij úw business
 • professionaliteit en integriteit
 • kennis en kunde in re-integratie èn bedrijfsvoering,
 • motivatie voor ontplooiing van mensen en organisaties

U profiteert niet alleen van onze klantgedreven benadering op het gebied van re-integratie en ondernemen. Wij bewijzen ons ook nadrukkelijk als een slagvaardige aanbieder van ondersteunende diensten. Re-integratiePartner faciliteert u met instrumenten, diensten en adviezen die u in staat stellen om zowel uw vakkundigheid als uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Nu. En op de langere termijn.

Onze vergaande identificatie met opdrachtgevers is de basis voor een duurzame relatie. Wij spreken uw taal en weten precies op welk gebied uw bedrijf kan profiteren van onze deskundige ondersteuning. Overtuig uzelf en informeer vrijblijvend naar de toegevoegde waarde voor uw organisatie.
 

Missie

Onze klanten helpen hun doelen en ambities te realiseren door op het gebied van re-integratie & bedrijfsvoering:

 • kennis en kunde beschikbaar stellen
 • de bedrijfsvoering helpen ontwikkelen
 • professioneel uitvoeren van specialistische diensten
 • gericht vormen en trainen van ondernemers, managers en medewerkers
 • bevorderen van de kwaliteit van re-integratie
 • deskundige mensen ter beschikking stellen
 • daadkrachtige samenwerking onderling en in de keten realiseren

Visie

Re-integratiePartner draagt bij aan de ontplooiing van mensen, organisaties en ondernemingen in de markt van re-integratie en coaching naar werk.

Wij doen dat door intensief samen te werken als partner van onze opdrachtgevers en als bevorderaar van resultaatgerichte netwerken in de branche.

Met elkaar zullen we voortdurend

 • Dromen > nieuwe visies en inzichten creëren,
 • Denken > intelligent ontwerpen van bruikbare oplossingen,
 • Delen > passie en kennis door netwerken vermenigvuldigen,
 • Durven > stimuleren en bemoedigen door samenwerken en persoonlijke betrokkenheid
 • Doen > en vooral de goede dingen aanpakken en realiseren.

Wie wij zijn?

Wij zijn een kleinschalige netwerk onderneming.
Wij hebben brede ervaring in re-integratie (bedrijfsvoering en beleid), hebben hier een eigen visie op, zijn gelukkig als wij ú (en daarmee uw klanten) verder kunnen helpen.
Wij zijn goed in denken en goed in doen.
En in de synergie die dat samen met u oplevert.
Wij zijn uw partner in re-integratie.

Re-integratiePartner on LinkedIn

Aanbod voor zorgenvrije begeleiding

Re-integratiePartner verzorgde afgelopen decennium al honderden inschrijving voor UWV aanbestedingen met succes. Tientallen bedrijven, van middelgroot tot kleiner en zelfstandigen hebben zo zonder eigen zorgen hun contracten met UWV kunnen realiseren.


Meer

UWV Inkoopkader 2016 definitief: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Dit weekend is het nieuwe Inkoopkader 2016-2020 van UWV definitief geworden. Daarmee is de inschrijving voor re-integratiebedrijven gestart. Zij hebben tot 15 mei de tijd om aan alle eisen en formaliteiten te voldoen. Het is wel weer even anders dan afgelopen jaren, maar met een beetje passen en meten zullen veel re-integratiebedrijven zich kunnen kwalificeren voor het nieuwe Inkoopkader. Dat is mooi voor al die bedrijven die 3 jaar terug buiten de boot vielen. Ook voor nieuwe en kleine bedrijven biedt het nieuwe Inkoopkader veel perspectief. En daar kan zomaar veel werk voor de komende vier jaar uit rollen.


Meer

Nieuw werkaanbod voor re-integratiebedrijven

‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ zijn de twee nieuwe diensten die UWV gaat inkopen voor de komende vier jaren. Ze vervangen de huidige contracten voor de re-integratie van zieken, arbeidsongeschikten en Wajongers die per 1 juli aflopen. Om hiervoor in aanmerking te komen hanteert UWV een gekwalificeerde inschrijving: aanbieders van re-integratiediensten moeten voldoen aan verschillende vereisten. Zo is onder meer ervaring noodzakelijk en moet de inschrijving voor 15 mei plaatsvinden. Iedereen die aan de eisen voldoet, krijgt een raamovereenkomst. En dat wil weer zeggen dat een contract noodzakelijk is, maar geen garantie biedt voor echt werk.

Meer

Aanbod voor begeleiding – Vrijblijvend reserveren

Wij kunnen u helpen uw inschrijving op de juiste manier, volledig en op tijd in te dienen. Door onze ervaring hoeft dat niet de hoofdprijs te kosten én garanderen wij tegelijk een deskundige begeleiding afgestemd op uw maat.

Reserveer nu alvast uw plek. Dit is vrijblijvend én doet u dit vóór 8 maart dan ontvangt u een korting van 20% op de prijs als u daadwerkelijk besluit onze begeleiding in te kopen.


Meer

Nieuwe UWV Aanbesteding WAJONG uiterlijk 26 augustus 18.00 uur

Eind juni publiceerde UWV de nieuwste aanbesteding voor re-integratietrajecten, deze keer die voor de Wajongers. Het gaat om 6 doelgroepen jonggehandicapten, opgedeeld in 46 percelen waarvoor maximaal 277 bedrijven (verdeeld in 3 ervaring ’Typen’) worden geselecteerd. De inschrijving moet uiterlijk maandag 26 augustus 2013 vóór 18.00 uur binnen zijn.

Meer