Wat klanten zeggen ...

 

over de workshop Succesvol aanmelden bij UWV

 

De cursus 'Succesvol aanmelden bij UWV' is mij goed bevallen. Er was veel inhoudelijke kennis aanwezig en het lesmateriaal ziet er verzorgd uit. Er was eveneens voldoende tijd om met vakgenoten van gedachten te wisselen. Al met al een leerzame workshop.

Dhr. Jan Lindeman, Lindeman Consulting, werkregio Twente, Achterhoek, Salland

Een workshop die zeer doelmatig was en antwoorden gaf op alle vragen.   

Mw. Marjo Medenbach, Reïntegratiebureau ARENON, werkregio Limburg en Noord-Brabant   

De heer Huizer bracht het thema Succesvol Aanmelden bij UWV helder, met rust en vriendelijkheid en met overzicht. Hij kende zijn onderwerp kennelijk als zijn broekzak en kon ons allen dan ook snel en terzake invoeren in de materie en eventuele drempelvrees bij sommigen wegnemen. Werkelijk een seminar zoals ik ze graag heb!

Joop Hoekstra, Deering & Hoekstra, Maastricht   

Voor een klein re-integratiebedrijf goede tips voor het aanmelden.   

Mevr. M. Solange Coster-Vidal, JoB&Go b.v., Noord-Holland

 

Toegankelijke en beeldende weergave.

Mevr. C. van Herwijnen, Loopbaancentrum PlusPunt B.V., Zuid Holland

Aanbod voor zorgenvrije begeleiding

Re-integratiePartner verzorgde afgelopen decennium al honderden inschrijving voor UWV aanbestedingen met succes. Tientallen bedrijven, van middelgroot tot kleiner en zelfstandigen hebben zo zonder eigen zorgen hun contracten met UWV kunnen realiseren.


Meer

UWV Inkoopkader 2016 definitief: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Dit weekend is het nieuwe Inkoopkader 2016-2020 van UWV definitief geworden. Daarmee is de inschrijving voor re-integratiebedrijven gestart. Zij hebben tot 15 mei de tijd om aan alle eisen en formaliteiten te voldoen. Het is wel weer even anders dan afgelopen jaren, maar met een beetje passen en meten zullen veel re-integratiebedrijven zich kunnen kwalificeren voor het nieuwe Inkoopkader. Dat is mooi voor al die bedrijven die 3 jaar terug buiten de boot vielen. Ook voor nieuwe en kleine bedrijven biedt het nieuwe Inkoopkader veel perspectief. En daar kan zomaar veel werk voor de komende vier jaar uit rollen.


Meer

Nieuw werkaanbod voor re-integratiebedrijven

‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ zijn de twee nieuwe diensten die UWV gaat inkopen voor de komende vier jaren. Ze vervangen de huidige contracten voor de re-integratie van zieken, arbeidsongeschikten en Wajongers die per 1 juli aflopen. Om hiervoor in aanmerking te komen hanteert UWV een gekwalificeerde inschrijving: aanbieders van re-integratiediensten moeten voldoen aan verschillende vereisten. Zo is onder meer ervaring noodzakelijk en moet de inschrijving voor 15 mei plaatsvinden. Iedereen die aan de eisen voldoet, krijgt een raamovereenkomst. En dat wil weer zeggen dat een contract noodzakelijk is, maar geen garantie biedt voor echt werk.

Meer

Aanbod voor begeleiding – Vrijblijvend reserveren

Wij kunnen u helpen uw inschrijving op de juiste manier, volledig en op tijd in te dienen. Door onze ervaring hoeft dat niet de hoofdprijs te kosten én garanderen wij tegelijk een deskundige begeleiding afgestemd op uw maat.

Reserveer nu alvast uw plek. Dit is vrijblijvend én doet u dit vóór 8 maart dan ontvangt u een korting van 20% op de prijs als u daadwerkelijk besluit onze begeleiding in te kopen.


Meer

Nieuwe UWV Aanbesteding WAJONG uiterlijk 26 augustus 18.00 uur

Eind juni publiceerde UWV de nieuwste aanbesteding voor re-integratietrajecten, deze keer die voor de Wajongers. Het gaat om 6 doelgroepen jonggehandicapten, opgedeeld in 46 percelen waarvoor maximaal 277 bedrijven (verdeeld in 3 ervaring ’Typen’) worden geselecteerd. De inschrijving moet uiterlijk maandag 26 augustus 2013 vóór 18.00 uur binnen zijn.

Meer